Monday, September 15, 2008

Botanische tuin in Leuven


Op Zondag 14 september zijn Gwen en ik naar Leuven gegaan. Gwen heeft voor de eerste keer zijn auto genomen en eens op de autosnelweg gereden, voor alles moet een eerste keer zijn hé. Maar ik vond dat hij het wel goed heeft gedaan. Eénmaal in leuven konden we even bekomen van de rit en zijn we samen een gezellig restaurantje gaan zoeken in de muntstraat. Na een lekkere maaltijd zijn we door gegaan naar een kruidtuin dat ook bevestigd is in Leuven. Ingang was gratis en wel de moeite waard om eens te gaan kijken naar alle soorten kruiden, planten, bomen en prachtige bloemen die mooi in bloei staan.


Na een grote wandeling tussen de bloemetjes en de bijtjes zijn we naar de grote markt geweest waar tal van terrasjes overvol waren bezet. We hebben dan toch een gezellig plaatsje kunnen bemachtigen onder een grote parasol en hebben dan genoten van een frisse kriek :) We hebben goed gebabbeld en ons goed geamusseerd die dag.Nog snel een foto getrokken op de zo bekende "Kotmadam bank" en daarna zijn we op het gemakske het stadspark doorgestapt en hebben we op de kermis een grote brusselse wafel met slagroom, aardbeien en ananas gegeten.

Op het einde van de dag hebben we de trein richting Brussel terug genomen na een leuke en heel gezellig dagje Leuven onder ons tweetjes.


***

No comments: